vineri, 17 februarie 2017

Reacția Ralucăi Turcan după ce a aflat de DEMISIA ZILEI din interiorul partidului


Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, consideră demisia lui Marian Petrache din funcţia de secretar general al partidului drept un ”gest corect şi demn” şi spune că are încredere în Justiţie.

”Avem încredere în justiţie, avem încredere că adevărul va ieşi la suprafaţă. Este un gest corect şi demn făcut de domnul secretar general Petrache. Am respectat şi respectăm în continuare independenţa justiţiei şi principiile statului de drept, ca fiind singura formulă democratică în care poate fi garantată prezumţia de nevinovăţie. Clarificarea suspiciunilor care planează asupra unei persoane, cu respectarea principiului egalităţii în faţa legii, revine organelor judiciare şi instanţelor. Spre deosebire de PSD, noi am respectat întotdeauna solicitările organelor judiciare. Avem această conduită pentru că dorim să facem o departajare cât se poate de clară între justiţie şi acţiunea politică, cu scopul de a respecta criteriile de integritate asumate”, a scris Raluca Turcan, vineri, pe pagina de Facebook.

Preşedintele PNL Ilfov, Marian Petrache, a anunţat, vineri, după ce procurorii DNA l-au pus sub acuzare pentru luare de mită şi şantaj, că demisionează din funcţiile pe care le are în partid.

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, a fost vineri dimineață la DNA, unde a aflat că este pus sub învinuire pentru șantaj și luare de mită, în urma unui denunț pentru niște fapte care s-ar fi petrecut acum nouă ani.
loading...

0 comentarii: