duminică, 12 februarie 2017

SURSE: PSD SE RUPE. 14 parlamentari se pregătesc să părăsească partidul lui Dragnea!


PSD se pregătește de o sciziune în Parlament. Sau cel puțin așa susțin două surse independente, DC News, cu informații din surse apropiate guvernării și Realitatea TV, care-l citează pe Cozmin Gușă, informează evz.ro.

În PSD se pregătește ceva. Va pierde Liviu Dragnea controlul asupra partidului?Au început să apară voci care acreditează ideea unei mișcări subterane în PSD. 

Potrivit unei știri difuzată de DCNews, siteul de știri patronat de jurnalistul Bogdan Chireac, difuzată tot ieri: "În zilele următoare se așteaptă ca nemulțumiții să părăsească PSD sau ALDE și să formeze un grup parlamentar propriu, pe modelul UNPR. La acesta ar urma să se alăture parlamentari care au părăsit PSD înainte de alegeri, intrând în PRU, dar și unii primari de orașe mari, șefi de organizații sau președinți de consilii județene. 

Cel puțin 14 parlamentari din PSD și ALDE au aderat la mișcarea de desprindere, până acum, iar trei dintre ”protestatari” sunt lideri ai PSD (...) Acest grup se va alătura fie Opoziției, provocând o cădere a guvernului, fie ar încerca o negociere directă cu premierul. Sorin Grindeanu ar putea rămâne în funcție, dar ar deveni un nou guvern al președintelui Iohannis.

Această ipoteză a fost confirmată și de sursele citate de Realitatea TV, unde s-a afirmat:

”Vedem un alt nucleu la Guvern care începe să fie lăudat de către disidenții din PSD, semn că se încearcă o normalitate pe formula Grindeanu. Mare parte din miniștri sunt emulii unor baroni locali, mai ales din sud, aproape deloc din Transilvania, ceea ce iar dezechilibrează PSD. Sub foma unui mers dezarticulat este parcursul PSD în politică, ceea ce generează dezechilibre", este de părere consultantul politic Gușă.
loading...

0 comentarii: