joi, 16 februarie 2017

ULTIMA ORA! Liviu Dragnea anunta un adevarat CUTREMUR in JUSTITIE!


Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunta un adevarat cutremur in justitie. El a spus ca vor fi adusi specialisti din strainatate pentru a lucra la o lege a raspunderii magistratilor, dar nu numai la acest capitol. Dragnea a spus ca trebuie regandit intreg sistemul, pentru ca exista probleme majore.

Legea raspunderii magistratilor este o prioritate pentru toata lumea, atat pentru PSD, cat si pentru ceilalti (...) Pe mine ma intereseaza in primul rand sa identificam un pachet de masuri legale prin care judecatorii sa se simta mult mai protejati. Eu, ca cetatean roman, imi doresc ca atunci cand merg in fata unei instante, judecatorul sa judece doar din punct de vedere al legii si sa nu tina cont de alte elemente (...) Trebuie sa gasim cele mai bune solutii pentru o schimbare profunda in acest sistem", a spus Liviu Dragnea, la Radio Romania.

Liviu Dragnea a spus ca vor fi adusi experti din strainatate precum cei de la Comisia de la Venetia sau specialisti reputati in domeniul justitiei pentru a oferi consultanta, in asa fel incat sa se gandeasca un pachet de masuri prin care se va reforma sistemul de justitiei.

"S-a tot discutat in ultima perioada in presa despre tot felul de influente asupra judecatorilor, asupra oamenilor din sistemul de justitiei. Noi consideram ca trebuie sa gasim cele mai bune masuri prin care sa nu se mai poata ajunge cu presiuni asupra judecatorilor. Aseara am inteles ca au fost prezentate niste inregistrari cu un procuror. Eu nu am urmarit, dar aceste inregistrari nu lovesc numai in credibilitatea domnei Kovesi si a DNA, ci in tot sistemul, pentru ca ne arata ca inclusiv in acest sistem exista coruptie", a mai spus Liviu Dragnea.

loading...

0 comentarii: