sâmbătă, 4 februarie 2017

ULTIMA ORA! S-A INTAMPLAT IN URMA CU PUTIN TIMP! Este vorba de Teodor Melescanu


Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat vineri ca autoritatile romane trebuie sa fie mai active in comunicarea continutului ordonantei de urgenta ce aduce modificari la Codul penal si Codul de procedura penala.

"Trebuie sa fim mult mai activi in ceea ce priveste comunicarea publica si sa explicam de fapt ce contine ordonanta respectiva sau proiectele de lege. (...) Daca vom fi in masura sa facem acest lucru, eu cred ca lucrurile vor intra in normal, pana la urma. In rest, nu am alte comentarii", a spus Melescanu, la solicitarea de a comenta reactiile internationale la OUG emisa de Guvern pe 31 ianuarie, informeaza agerpres.ro.

El a afirmat ca textele de lege trebuie citite "dincolo de reflectarile prin presa".

"Cineva trebuie sa citeasca textele, dincolo de reflectarile prin presa. (...) Oamenii care lucreaza intr-o ambasada culeg informatii fie prin contacte personale, fie prin media, fie prin alte mijloace care sunt mai putin ortodoxe. Si se iau decizii pe aceste cunostinte ale lor", a spus ministrul.

Teodor Melescanu a participat vineri la sedinta comisiilor reunite de specialitate din Parlament, ce a avut ca scop avizarea bugetului Ministerului de Externe.
loading...

0 comentarii: