miercuri, 15 februarie 2017

Veste-bombă despre SALARIILE TUTUROR ROMÂNILOR! A anunţat-o Isărescu


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a declarat cu ocazia prezentării raportului asupra inflaţiei că banca centrală nu este împotriva creşterii salariilor, iar el, personal nu vede posibilitatea ca cineva să mai poată opri creşterile salariale. Drept care politica fiscală ar trebui să fie ceva mai restrictivă pentru că nu mai există loc pentru reduceri de impozite.

„De două trimestre obeservăm această creştere a tensionării pe piaţa muncii (n.r.- indicator nou al BNR, calculat ca raport între rata locurilor de muncă şi rata şomajului). Una din caracteristici este creşterea salariilor. Totuşi, noi nu suntem împotriva creşterii salariilor.

Este ceva absolut normal din moment ce avem graniţele deschise şi omul se poate duce oricând să lucreze în altă parte. Personal, pentru că nu am încă o susţinere din partea colegilor mei, ei sunt mai clasici, eu am ajuns să fiu ceva mai modern, nu văd nici o capacitate, nici o instituţie şi nici o politică în România care să mai oprească creşterea salariilor", a declarat Mugur Isărescu. În acest context, el a spus că ar trebui să fim mult mai atenţi la politica fiscală şi mai ales să fim atenţi la impozite pentru că nu mai este deloc loc de reducere a acestora.

Sursa: economica.net
loading...

0 comentarii: