luni, 27 februarie 2017

Victor Ponta face o noua declaratie SOC! Nu se astepta sa se intample asta


Victor Ponta a avut o prima reactie, pe Facebook, la decizia DNA de a clasa o fapta din dosarul privind Ordonanta 13, precum si trimiterea cauzei la Parchetul instantei supreme pentru continuarea cercetarilor pentru favorizarea faptuitorului, fals intelectual, prezentarea de date inexacte Parlamentului sau presedintelui Romaniei cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, sustragerea sau distrugerea de inscrisuri si de probe.

”Tragicomedie fara sfarsit ! Aflu si eu cum e sa ai in 2015 competenta si in 2017 nu ! Sa va explic: Dupa ce a plimbat jumatate de guvern prin fata jurnalistilor cercetand ceva ce era evident de la inceput ca nu exista, eminentul Domn Procuror Uncheselu a declinat cauza la Parchetul General pe motiv ca presupusele falsuri savarsite in cadrul ministerelor avizatoare "nu sunt de competenta DNA"!

In 2015 exact acelasi Domn Procuror m-a anchetat si trimis in judecata pentru presupuse falsuri in activitatea de avocat din 2007-2008 ! Ati inteles cum e "competenta dupa caz"?!?!

E adevarat ca acum Florin Iordache si-a dat demisia si eu atunci refuzam sa mi-o dau! Curat "Stat de Drept"! Si da "nu facem dosare politice" ???!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

loading...

0 comentarii: