sâmbătă, 11 martie 2017

Adevărul motiv pentru care Mirela Boureanu Vaida NU S-A MAI ÎNTORS la „Mireasă pentru fiul meu”! Abia acum l-a recunoscut public


Prezentă în platoul de la „Răi da’ buni”, Mirela Boureanu Vaida a mărturisit că atunci când era la cârma emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” ajunsese să se simtă istovită, încărcată cu energie negativă din cauza poveştilor şi conflictelor concurenţilor. Şi asta pentru că ei chiar îi păsa de soarta acestora, iar când ajungea acasă, după patru ore de emisie în direct, vedeta își vărsa tensiunea în familie.

De asemenea, prezentatoarea de la „2k1” a spus că după atâția ani, nu se mai regăsea în formatul de la „Mireasă pentru fiul meu”, motiv pentru care a vrut sa se implice într-un proiect pozitiv și jucăuș aşa cum este quiz show-ul matrimonial. Mirela Boureanu Vaida a dezvăluit că pe soţul ei îşi vărsa oful când mergea acasă, după emisiunea „Mireasă oentru fiul meu”.

„Ideea e următoarea: de ce am acceptat această emisiune? În primul și-n primul rând, eu trebuie să mă gândesc acum că sunt mamă a doi copii foarte mici, nu am ajutor în casă, în sensul că nu am mamă, soacră, bunică sau chestii de genul ăsta care să mă ajute nonstop și cu curățenia și cu mâncarea, și cu tot. Eu sunt mamă full time, da. Mulțumesc Lui Dumnezeu că am și eu o bonă, care stă pe timpul zilei și care îmi mai ia din atribuții. (…) Eu sunt istovită, eu trebuie să mă gândesc în momentul ăsta – chiar dacă lumea nu înțelege – că eu sunt om înainte să fiu persoană publică și că/mi doresc un program puțin mai lejer. Măcar cu weekend/urile libere. Chiar dacă am o emisiune de sâmbătă, aceasta va fi filmată, înregistrată în avans. Și vreau în weekend liber, vine căldura, vreau și eu să-mi scot copii în parc, să-i duc la un teatru, la mare, la munte.

Vreau și eu concediu în luna august, cum au oamenii normali. (…) Și mai vreau ceva, un gen de emisiune fără foarte multe conflicte – 4 ore de conflite pe zi e mult. Mă hrăneam în sensul rău, adică ele mă mâncau pe mine. Și plecam acasă destul de istovită, din toate punctele de vedere. Mă duceam oricum foarte nervoasă, mai băteam, îl luam pe al meu la șuturi – de multe ori, săracul. Era terminat. Zice: «Băi, dar nu-țiu aajung patru ore, mai vii și acasă?» Adică sunt niște lucruri pe care eu și pentru viața mea mi le-am prioritizat acum. (…)”, a declarat prezentatoarea emisiunii „2k1” la de la Antena Stars.

Mirela Boureanu Vaida este fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, difuzată de Antena 1. Ea a fost înlocuită la cârma emisiunii de Paula Chirilă, după ce a anunțat că pleacă pentru a aduce pe lume și cel de-al doilea copil. Vedeta mai are o fetiță împreună cu soțul său, Alexandru Vaida, pe nume Carla Maria. Cel de-al doilea copil al vedetei s-a născut sâmbătă, 20 august 2016, la ora 19:00. Fiul ei a primit numele Vladimir Alexandru și s-a născut pe cale naturală, după un travaliu de o oră și jumătate. La naştere, băiatul Mirelei avea 52 de cm și 3.780 kg.

În prezent, Mirela Boureanu Vaida prezintă emisiunea „2K1”, un quiz show matrimonial care rulează de luni până vineri de la ora 14:00 pe Antena 1, iar sâmbătă, de la 17:00.
loading...

0 comentarii: