duminică, 5 martie 2017

AMENDĂ uriașă pentru primarul general Gabriela Firea. Manevra incredibilă prin care doi bucureșteni au reușit asta


Primarul general Gabriela Firea va fi sancționată cu amenzi de aproape trei sute de mii de lei (peste 70.000 de euro), pentru că primăria nu a pus în executare, de ani de zile, hotărâri ale instanțelor, rămase irevocabile.

Potrivit cetateanul.net, principalii responsabili de amenzile pe care primarul general Gabriela Firea va fi obligată să le plătască sunt arhitecții șefi ai Capitalei, Gheorghe Pătrașcu și Adrian Bold.

Amenda este inevitabilă, deoarece judecătorii nu trebuie să judece nimic, ci doar să constate că hotărârile irevocabile nu au fost puse în executare în termenul legal. Odată cu amenda, Primăria va fi obligată să plătească despăgubiri uriașe, de până la 1000 de lei pe zi de întârziere.

Doi dintre bucureștenii abuzați de incompetența funcționarilor Capitalei au obținut deja în instanțele de judecată sentințe irevocabile, prin care s-a dispus anularea în parte a PUG-MB, în ceea ce privește încadrarea terenurilor lor ca fiind  în zona spațiilor verzi publice cu acces nelimitat. Deciziile lor au devenit irevocabile din martie 2015, respectiv din ianuarie 2016, dar Primăria Capitalei și CGMB nu le-au pus în executare nici până azi! Miercuri, 1 martie, cei doi au depus în instanță cererea de amendare a primarului în funcție, Gabriela Firea și de penalități de întârziere, ce urmează să fie plătite din banii publici. Totalul amenzilor pentru Gabriela Firea depășește 300.000 de lei!

sursa: evz.ro
loading...

0 comentarii: