vineri, 24 martie 2017

ANUNȚ NĂUCITOR făcut de Cristian Tudor Popescu! 'Putem avea ORICÂND un atentat în România'


"Noi putem avea oricand in Romania un atentat", este anuntul ingrijorator al lui Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul compara atacurile teroriste si cu accidentele in care copiii unor politicieni au provocat accidente pe strazile din tara, multe dintre ele soldate cu decese.

„Pentru Marea Britanie sper ca acest atentat sa insemne si faptul ca Brexitul e o iluzie a realitatii. Brexit-ul a fost exact gandirea medievala: cetatea, raul, ridicam podurile si ne baricadam in cetate”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Jurnalistul a spus ca acelasi lucru ar trebui sa-l inteleaga si romanii, nu numai prin prisma faptului ca au fost raniti doi conationali in atentatul din 22 martie.

„Am asistat imediat dupa producerea atentatului de la Londra la o maimutareala sinistra, la Ploiesti. Cinci adolescenti romani au maimutarit un atentat ucigas. Auzit mai devreme ca e vorba de o glumita ca sa-si faca selfie. E vorba de un lucru sumbru. Unul dintre ei s-a costumat cu turban si cu pelerina, incriminand in felul acesta pe musulmani si pe arabi. Si sunt multi musulmani in Romania”, a adaugat el.

„Ganditi-va ce s-ar fi putut intampla! Cand scoti un pistol, noaptea, pe geamul masinii, cine face diferenta intre un pistol cu capse si o arma cu glont decat cu greu. Din fericire nu s-au intamplat o gramada de lucruri”, a mai spus jurnalistul.

„Oamenii pot sa intre intr-o stare de panica in care se poate intampla orice. Esti intr-o masina si ai in dreapta sau un stanga un ins care scoate pe fereastra pistolul. Ce faci? Eu daca sunt in masina, trag de volan si-l bag in pom. S-ar putea sa-i omor pe toti. N-ai de unde sa stii ca astia fac glumite”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Am spus-o si repet, noi putem avea oricand un atentat in Romania. De altfel si avem atentate in Romania de felul celui de la Londra. Adunati toti oamenii ucisi de diversi tineri fii de beizadele post-comuniste, plini de bani, cu super-masini, care au intrat in oameni, iesiti din cluburi cu alcoolul si cu drogul in cap si au omorat... multi dintre ei sunt liberi astazi. Asta ce este?”, a spus jurnalistul.

„Acelasi lucru (ca in Londra, n r.) se poate intampla oricand, unul sau mai multi insi cu alcoolul si cu drogul in cap, cu masini puternice, ies din club si zic: hai sa facem si noi cum a facut ala la Londra; si sa intre in trecatori. Vi se pare improbabil?”, a adaugat Cristian Tudor Popescu.

„Nu e nevoie nici de turbane, nici de ISIS, e suficienta aceasta moda, aceasta rezonanta in care sunt bagate creierele foarte vulnerabile ale tinerilor cu bani gata”, a subliniat el.

sursa: bzi.ro
loading...

0 comentarii: