miercuri, 8 martie 2017

ATAC EXTREM DE DUR la Codruţa Kovesi. Primul om din România care O DESFIINŢEAZĂ. ANUNŢUL a fost făcut în direct, la oră de maximă audienţă


Călin Popescu Tăriceanu a lansat un nou atac la adresa Laurei Codruţa Kovesi, după ce Victor Ponta a susţinut că i s-a cerut să-l denunţe pe liderul ALDE şi să devină martor protejat. Tăriceanu susţine că şefa DNA se comportă astfel pentru că este fiica unui procuror comunist şi ''face ce a văzut acasă''.

''Cât timp copiii procurorilor comunişti vor conduce, la asta să ne aşteptăm. Şi mă refer direct la doamna Kovesi. Ce a învăţat acasă, asta face în meserie. Tatăl doamnei Kovesi a fost un procuror comunist, asta face şi doamna Kovesi acum. E o atitudine de umilire a unui fost premier să spună aşa ceva. E o atitudine demnă a lui Ponta pe care o apreciez şi o salut”, a declarat copreşedintele ALDE la o televiziune de ştiri.

"Eu nu mai fac eforturi să înţeleg astfel de abuzuri şi de excese. Sunt instituţii de forţă care au acumulat extrem de multă putere şi comit asemenea abuzuri. Nu îi afectează doar oamenii politici, dar şi elitele intelectuale sau oamenii de afaceri. Se trăieşte în teroare”, a mai spus Tăriceanu.
loading...

0 comentarii: