joi, 23 martie 2017

BREAKING NEWS! Vestea a venit un urma cu putin timp! Este vorba de Petre Roman


ICCJ a admis, astazi, recursul Agentiei Nationale de Integritate si a respins contestatia formulata de Petre Roman. Decizia este definitiva, informeaza stiripesurse.ro

..Admite recursul declarat de parata Agentia Nationala de Integritate impotriva sentintei civile nr. 1390 din 22 aprilie 2016 a Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal. Caseaza sentinta civila recurata si, rejudecand: Admite exceptia tardivitatii formularii contestatiei, invocata de parata prin intampinare. Respinge contestatia formulata de reclamantul Petre Roman impotriva Raportului de evaluare nr. 10447/G/II/12.03.2014 intocmit de parata Agentia Nationala de Integritate, ca tardiv formulata. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 22 martie 2017.”

In aprilie 2016, Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a decis anularea raportului intocmit de Agentia Nationala de Integritate (ANI) prin care fostul deputat Petre Roman a fost declarat in anul 2014 in stare de incompatibilitate, insa ANI a facut recurs.

In martie 2014, ANI a anuntat ca Petre Roman se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 20 decembrie 2012, intrucat detinea, simultan, functia de deputat si calitatea de persoana fizica autorizata.
loading...

0 comentarii: