miercuri, 8 martie 2017

Calin Popescu Tariceanu arunca SCENA POLITICA IN AER: Nu exista nicio...


Calin Popescu Tariceanu a declarat ca actuala coalitie de guvernare PSD-ALDE ar putea suferi modificari, in sensul ca UDMR s-ar putea alatura acestei aliante

Presedintele Senatului a spus ca prezenta UDMR la guvernare ar putea fi utila, dar ca in acest moment nu exista insa nicio discutie concreta:

"PNL e unul dintre aplaudacii pentru sistemul de forta. Cred ca prezenta UDMR la guvernare ar fi utila. Nu sunt negocieri cu UDMR pentru a intra la guvernare. Nu exista nicio discutie concreta in acest sens", a declarat Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu a mai vorbit si despre procesul lui Klaus Iohannis in urma caruia presedintele a pierdut una dintre casele din Sibiu:

"Ma asteptam ca dupa deciziile CCR sa iasa presedintele sa spuna ceva. Tacere. El inchide insa ochii pentru ca este cu musca pe caciula. Nu a fost condamnat recent pentru declaratii false in privinta casei de la Sibiu? Cand faci declaratii false si incasezi bani necuveniti primesti premiu? Vad ca suntem in regula. Discutam de alti corupti, dar domnul presedinte nu are probleme. Iohannis e penal cu acte in regula", a declarat Tariceanu.

Acuzatiile lui Tariceanu la adresa presedintelui Iohannis nu s-au oprit insa aici. Acesta il acuza ca vrea sa rastoarne actuala majoritate si Guvernul:

"Presedintele face exact ceea ce spune. Nu digera infrangerea din alegeri si incearca sa rastoarne actuala majoritate si guvernul. Orice prilej va fi folosit in acest sens. Ma astept la orice. Sistemul si-a dovedit eficienta recent. Cum sa sustii o institutie represiva. In ce tara se mai intampla asa ceva. La noi a fost o manifestatie de sustinere a DNA", a conchis Calin Popescu Tariceanu.

Sursa: romaniatv.net
loading...

0 comentarii: