sâmbătă, 11 martie 2017

Daniel Constantin, despre RELATIA cu Calin Popescu Tariceanu: S-au schimbat anumite lucruri in aceasta relatie


Probleme la nivel inalt in ALDE. Copresedintele formatiunii, Daniel Constantin, da cartile pe fata in privinta relatiei pe care o are cu Calin Popescu Tariceanu. Constantin a devoalat ce probleme sunt in partid si a transmis ca e nevoie de de un congres cat mai rapid pentru a se alege un presedinte unic. In plus, el il ameninta pe Tariceanu ca o serie de dezvaluiri daca ”lucrurile nu vor merge bine”.

"Au fost cateva decizii care s-au luat si au fost nemultumiri. Suntem un partid liberal si toti sa fim participanti la decizie. Am avut o relatie buna cu domnul Tariceanu. De la finalul lui 2016 s-au schimbat anumite lucruri in aceasta relatie. Eu sper ca lucrurile se vor indrepta si ca relatiile vor fi bazate pe respect. Poate o sa spunem mai multe la un moment dat daca lucrurile nu vor merge bine. Trebuie sa avem un congres in perioada imediat urmatoare. Cineva din partid a spus ca dupa disputele din ianuarie congresul era o solutie. Vreau o participare, nu sa se ia deciziile doar la nivelul presedintelui. Nu am avut sedinte, oamenii nu sunt consultati si de aici apar problemele.", a spus Constantin la TVR.

Copresedintele ALDE a vorbit si despre relatia cu Victor Ponta si despre zvonurile conform carora ar forma un nou partid alaturi de fostul premier. "Victor Ponta e un bun prieten. M-am vazut cu el si ieri si azi. Il apreciez foarte mult. Ne sfatuim pe proiecte, dar nu am vorbit despre o noua formatiune, despre un nou partid.", a mai spus Constantin, care se jura ca nu a tradat si ca nu va trada niciodata.

"Niciodata, dar niciodata in toate actiunile pe care le-am facut nu am pus in pericol majoritatea parlamentara sau guvernul. Nu o voi face nici acum. Un trust mi-a pus eticheta de tradator. Niciodata in 7 ani de zile nu am tradat. Am fost consecvent mai bine de 7 ani de cand conduc acest partid. Noi nu vrem se dezamagim. ALDE s-a format pe structura PC.", a incheiat Daniel Constantin.
loading...

0 comentarii: