sâmbătă, 25 martie 2017

DEZVĂLUIRE de ULTIM MOMENT! Mircea Badea, MARTURISIRE INEDITA: Mi-am spart singur...


Mircea Badea a povestit un moment inedit din tinereţe, pe vremea când era student la Facultatea de Matematică. Realizatorul a povestit cum şi-a spart singur nasul ca să scape de un examen greu.

„În primul an nu m-am dus la facultate decât la examen. Întreb şi eu de un profesor. Cică nu putem trece. Copiem. Mă uitasem cu o noapte înainte pe cursuri doar o dată. Ajuns la facultate, profesorul ne aşează în bănci. Eu nimeresc în prima bancă, faţa în faţă cu ăla. Şi ne dă subiectele. Eu nu am înţeles despre ce e vorba. Mă uitam în dreapta să văd ce se întâmplă. El: «Te dau afară din examen». Prin clasă, toţi copiau.

Una mai tocilară cică e din cursul 6. Şi dau să caut. Profesorul, «bă ce faci acolo. Te dau afară!». Dacă te trecea absent puteam să mai dau o dată. Îmi zice dacă ieşi din examen, îţi dau 2. (...) Când s-a întors cu spatele, mi-am dat un pumn în nas. Pun mâna la nas, mă uit, nu era nimic. îmi spun nu mi-am spart nasul la cât de tare mi-am dat? Când se întoarce iar peste 10 minute, mi-am mai dat una. Când mă uit, şuvoaie. Era hemoragie.

Curgea sângele pe mine. Şi ăla când se întoarce, mă vede şi a început să ţipe. S-a panicat. M-a întrebat ce s-a întâmplat. (...). Mi-a spus că mă trece absent. M-am dus la baie mi-am băgat vată în nas şi m-am dus la cinematograf, la Legendele Toamnei”, a povestit cu umor Mircea Badea.
loading...

0 comentarii: