miercuri, 22 martie 2017

DRAMĂ CUMPLITĂ! Băieţel de 4 ani, găsit SPÂNZURAT într-o cabină de probă. Mama copilului: 'Se poate întâmpla oricui!'


Un băieţel în vârstă de 4 ani şi-a găsit sfârşitul după ce, accidental, s-a spânzurat în cabina de probă. Potrivit anchetatorilor, micuţul s-a urcat pe un scaun, însă gluga hanoracului i s-a prins de cârligul pentru haine. Din păcate, băieţelul nu a mai putut atinge pământul cu piciorele, sufocându-se.

Tragedia a avut loc sâmbătă într-un magazin din Mankato, Minnesota. Mama băieţeului, Denise Gonzalez, a declarat pentru NBC News, că fiul ei, Ryu Pena, se juca într-o cabină de probă goală, în timp ce bunica lui proba haine.

Iniţial, când femeia l-a strigat, băiatul a răspuns. Ulterior, când a ieşit din cabină, s-a uitat pe sub uşile celorlalte cabine şi nu a văzut pe nimeni. A început să-l caute disperată în magazin, însă, când a revenit la cabinele de probă, cineva îl găsise deja pe Ryu. Fără suflare.

Denise Gonzalez spune că nu îşi învinovăţeşte mama pentru moartea fiului ei. Potrivit femeii, Ryu şi-a pierdut viaţa în timp ce se juca: "Acesta este singurul lucru pe care îl pot spune. Se juca pentu că era foarte curios, aventuros, iar totul s-a întâmplat foarte repede".

Jeremy Clifton, de la Poliţia din Mankato, a declarat pentru NBC News că o anchetă în acest caz este în desfăşurare.

sursa: observator.tv
loading...

0 comentarii: