luni, 20 martie 2017

Este STIREA MOMENTULUI! SOC IN POLITICA! Putem asista la caderea Guvernului


Liderul liberal Raluca Turcan a declarat, sambata la Cluj, ca deciziile Guvernului privind cresterile salariale din ultima perioada sunt in masura sa duca la un blocaj al administratiei, situatia putand sa 'explodeze' in urmatoarele luni, lucru care ar putea duce inclusiv la caderea Guvernului.

Presedintele interimar al PNL a afirmat ca majorarile salariale si cele privind pensiile, decise de PSD, trebuie sa aiba o sustinere, insa Guvernul nu are mai multi bani, astfel ca presiunea cade pe autoritatile locale.

„Intr-un heirupism fara nicio ancora economica a inceput sa imprastie in stanga si in dreapta cu mariri de salarii si cu angajamente pentru mariri de pensii. Acesti bani trebuie sa vina de undeva, dar la Guvern nu sunt mai multi bani pentru ca nu au investitii si investitorii nu sunt motivati sa creeze locuri de munca. Atunci au mutat toata presiunea pe primarii si Consilii judetene, unde toate cheltuielile cu salarii trebuie sa fie suportate din bugetele locale. In foarte multe localitati cheltuielile sunt peste nivelul veniturilor din institutiile respective”, a spus Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, deciziile luate de coalitia de guvernare vor duce la producerea unui blocaj fara precedent.

„Din punctul meu de vedere este foarte posibil ca in trei luni aceasta situatie sa explodeze, Romania sa ajunga sa se indatoreze din ce in ce mai mult pe generatiile viitoare. Putem asista la o cadere a actualului Guvern, pentru ca obsesia impotriva justitiei si iresponsabilitatea economica nu se poate sa nu conduca in aceasta directie spre care se indreapta orbiti”, a spus Turcan.

Presedintele interimar al PNL a participat sambata, alaturi de secretarul general al formatiunii, Cristian Busoi si de europarlamentarul Daniel Buda, precum si de lideri ai PNL Cluj la o conferinta de presa, urmata de o sedinta a Biroului Permanent Judetean.
loading...

0 comentarii: