miercuri, 8 martie 2017

ESTE STIREA SERII! O senatoare PSD RUPE TACEREA: Victor Ponta nu are...


Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Doina Federovici, considera ca gestul fostului lider al partidului, Victor Ponta, de a depune demisia in alb e "greu de inteles".

Federovici a declarat, astazi, ca Ponta nu are nevoie de invitatie de a participa la sedintele partidului, in conditiile in care fostii presedinti social- democrati au acces permanent la sedintele conducerii PSD.

"Nimeni nu i-a cerut demisia lui Victor Ponta. Iar notiunea de demisie in alb e contradictorie in sine. Demisia este un act unilateral: o depui si pleci, pentru ca asta e vointa ta, nu pentru ca te da cineva afara. Cand iti dai demisia nu conteaza ce vor ceilalti. Pleci pentru ca asa vrei tu. E greu de inteles ce vrea domnul Victor Ponta. Nu e nevoie sa il invite nimeni sa participe la deciziile partidului. El are locul de onoare asigurat prin faptul ca este un fost presedinte al partidului. Putea veni oricand, dar nu a venit", a afirmat Federovici.

Pe de alta parte, liderul PSD Botosani este convins ca Victor Ponta ar trebui sa isi exprime punctele de vedere critice la adresa partidului in interiorul formatiunii politice, nu in spatiul public. Totodata, Federovici crede ca, daca Ponta isi asuma apartenenta la PSD, ar trebui sa respecte deciziile majoritatii membrilor.

"Ar fi corect ca Victor Ponta sa ia o decizie. Daca vrea sa fie alaturi de PSD va fi primit in echipa de conducere, pentru ca un fost presedinte are mereu un loc de onoare in partid. Poate veni sa isi exprime nemultumirile in interiorul partidului, asa cum face orice bun coleg care tine la PSD si nu vrea sa afecteze imaginea partidului. Daca nu isi mai doreste acest lucru sa o spuna deschis, pentru ca nimeni nu il va tine cu forta in partid, impotriva vointei sale. In acelasi timp, nu trebuie sa repetam situatia care a fost cu domnul Mircea Geoana. Victor Ponta are locul sau in PSD ca fost presedinte al partidului. Dar atitudinea in care iti critici public colegii, dar spui ca tii la partid este total contradictorie. Orice bun coleg care tine la partid, isi exprima nemultumirile si critica in interior, iar apoi colegii analizeaza punctele de vedere, iar majoritatea decide. Iar daca s-a luat o decizie, ea trebuie sustinuta de toti colegii, inclusiv de cei care au avut alte puncte de vedere. Asta inseamna sa fii intr-o echipa si sa respecti o majoritate', a precizat Doina Federovici.

Sursa: agerpres.ro
loading...

0 comentarii: