vineri, 10 martie 2017

Gabriela Firea a primit VESTEA VIEŢII: Aştept cu emoţie şi bucurie. Ce a încântat-o atât de TARE pe primăriţa Bucureştiului


Primarul General al Municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a avut, vineri, o întrevedere cu profesorul Alberto Quattrucci, secretar general al Comunităţii Sant`Egidio, cu care a discutat despre vizita în România, anul viitor, a Suvernului Pontif, Papa Francisc.

„Aştept cu emoţie şi bucurie această vizită în România şi la Bucureşti a Suveranului Pontif. Ne dorim să fie un eveniment memorabil, aşa cum a fost şi vizita din 1999 a Papei Ioan Paul al II lea în România", a afirmat Primarul General al Capitalei.

În cadrul discuţiei au fost abordate subiecte privind dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor, lupta împotriva sărăciei, impactul valului de emigranţi asupra viitorului Europei, se arată într-un comunicat al Primăriei Generale a Capitalei remis MEDIAFAX.

„În prezent, oraşul - fie că vorbim de Capitală sau oricare alt oraş - nu are doar o dimensiune socială, ci şi una spirituală. Este nevoie de punţi de comunicare, de sprijin, pentru că doar împreună vom reuşi să îi ajutăm pe cei care au nevoie. Avem de altfel o colaborare extraordinară cu Biserica Ortodoxă Română, dar şi cu reprezentanţilor altor comunităţi religioase, pentru că scopul nostru este comun: convieţuirea în pace şi respect”, a declarat Gabriela Firea.
loading...

0 comentarii: