vineri, 10 martie 2017

Liviu Dragnea, despre relatia Klaus Iohannis: Asta nu inseamna ca am plecat capul


Liviu Dragnea a fost prezent, in aceasta seara, intr-o emisiune TV, unde a vorbit despre nevoia de liniste la varful politicii romanesti. Presedintele PSD a subliniat ca nu vrea sa intretina un conflict cu presedintele Klaus Iohannis si ca nu se gandeste la o incercare de suspendare a presedintelui nu doar pentru ca nu sunt motive, ci si pentru ca un asemenea demers ar "rascoli" din nou tara.

Liviu Dragnea a declarat ca s-ar putea razboi in fiecare zi cu presedintele Klaus Iohannis, dar ca dintr-o asemenea lupta nu ar avea nimeni nimic de castigat.

"Eu am doua variante. Eu, persoana fizica, sa duc razboiul cu Iohannis pana la un sfarsit pe care nu il poate prevedea nimeni sau sa facem pace pentur aceasta tara. Eu vreau a doua varianta. Nu am dat curs la provocari, la scandaluri. Avem doua obiective majore: romanii sa o duca mai bine si programul sa fie pus in practica si, al doilea obiectiv: pozitia noastra in Europa si in lume. Nu te creste nimeni, nu moare nimeni de grija ta, ca tara. Daca se vede ca ne batem ca chiorii intre noi, praful se va alege. Destinul nostru, ca tara, va fi hotarat in alta parte. In fiecare zi razboi? Cu atata zgomot nu se mai aude muzica! Adversarii nostri sunt saracia, neajunsurile oamenilor, lipsa de autostrazi... Astia sunt adversarii mei, ai Guvernului si ai partidului. Eu ma pot razboi cu Iohannis de 10 ori pe zi. La sfarsitul zilei ce avem? Doi oameni care se bat. Asta nu inseamna ca am plecat capul, dar fac apel la ratiune si intelepciune", a spus Liviu Dragnea.

Liderul coalitiei guvernamentale a precizat ca nu exista motve pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dar ca va incerca sa pastreze liniste la varf "pana cand o sa vad ca vrea sa blocheze, el sau altcineva, implementarea programului de guvernare. "Imi voi pierde prieteia si fata e orice membru al Guvernului care se abate de la programul de guvernare", a punctat Dragnea.

In plus, Liviu Dragnea a apreciat ca o eventuala incercare de suspendare a presedintelui ar "rascoli" din nou tara: "Mi se pare o greseala fundamentala. Ar insemna, din nou, razboi. Cine castiga la finalul zilei? Ai sanse sa castigi? Ce castigi? Nimic! Ne hranim orgoliile? In situatia actuala, daca vad ca Guvernul e lasat sa guverneze, eu sunt linistit".

Sursa: romaniatv.net
loading...

0 comentarii: