miercuri, 8 martie 2017

STIREA BOMBA a ZILEI! ANUNȚ IMPORTANT făcut de Gabriela Firea in URMA CU PUTIN TIMP


Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, miercuri dimineata, in cadrul comandamentului pentru curatenia de primavara, ca, Calea Victoriei va deveni pietonala in weekend, in preajma Sarbatorilor pascale.

"Ne pregatim ca in preajma sarbatorilor pascale Calea Victoriei sa devina pietonala, va fi un exemplu de curatenie si civilizatie. Acest lucru se va intampla de vineri seara pana sambata seara. Toate vitrinele trebuie sa fie amenajate si infrumusetate. Agentii comerciali vor deschide terasele, vor avea loc spectacole. Este o solicitare din partea bucurestenilor sa fie si o cale pietonala in Capitala", a declarat primarul gabriela Firea.

Primarul general a criticat felul cum arata centrul orasului acum, catalogandu-l drept murdar si foarte urat, desi Primaria Capitalei trebuia sa aplice Legea fatadelor, care permite renovarea fatadelor cladirilor din centrul orasului si sa coordoneze activitatea de curatenie, avand posibilitatea sa sanctioneze primariile de sector si cetatenii.

Gabriela Firea, a convocat miercuri, 08 martie 2017, incepand cu ora 10:00, comandamentul pentru curatenia de primavara. Intre timp, Capitala este sufocata de gunoaie, cel mai neglijat este sectorul 5 care nu are contract propriu de salubrizare.

Incepe marea curatenie de primavara. Cel putin asa isi propune primarul general. Gabriela Firea a convocat astazi, comandamentul pentru curatenia de primavara pentru a stabili planul de masuri referitoare la actiunile de salubrizare, reparatia strazilor si protectia mediului.

La sedinta au fost convocati primarii celor sase sectoare, administratiile domeniului public si Politia Locala a Municipiului Bucuresti, operatorii de salubrizare, ALPAB, ACCU, Administratia Strazilor, RADET, RATB, Enel, Apa Nova, Luxten, ASSMB si Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti.

Intre timp, pe strazile din Bucuresti domnesc gunoaiele. Pungi de plastic plutesc in aer, peturi de bere zac aruncate in toate colturile de bloc iar mii de brazi de la Craciun stau sprijiniti de semafoare.

Cel mai neglijat este sectorul 5 care nu are contract propriu de salubrizare.
loading...

0 comentarii: