duminică, 19 martie 2017

STIREA MOMENTULUI! Declaratie SOCANTA! Calin Popescu Tariceanu: A făcut PUBLIC TOTUL


Declaratii extrem de taioase facute de liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, la iesirea din sedinta Delegatiei Permanente. Acesta a spus ca Daniel Constantin, copresedinte al formatiunii, l-a santajat politic inaintea alegerilor parlamentare.

”A fost stabilita data congresului extraordinar, acesta va avea loc pe 21 aprilie, la Palatul Parlamentului. De asemenea am stabilit si normele de organizare. Am asistat la cateva comentarii facute de colegul meu Daniel Constantin, care si-a exprimat nemultumirea fata de cum functioneaza ALDE si a iesit din sala. Am si eu o serie de nemultumiri legate de functionarea ALDE, nu numai in ultima perioada. Relatia care a functionat bine colegial a inregistrat o sincopa la alegerile parlamentare si eu am fost santajat de domnul Daniel Consantin, privind pozitiile pe liste ale unor colegi. Am facut eu concesia, dar a fost una costisitoare, a trebuit sa sacrific oameni care muncisera, altfel ALDE nu era astazi in Parlament. Asteptarile cetatenilor sunt foarte mari, nu putem ramane blocati in decizii interne, trebuie sa existe o modalitate eficienta si democratica de luare a deciziilor” a spus Calin Popescu-Tariceanu.

Anterior,.copresedintele ALDE Daniel Constantin a parasit lucrarile Delegatiei Permanente, insotit de un grup de membri ai partidului, si denuntand reuniunea ca fiind nestatutara.  Daniel Constantin spune ca nu isi doreste decat respectarea statului partidului si ca un congres organizat luna viitoare ar fi nestatutar si ca, ”nu este vorba despre functii”.

Mai mult, organizarea congresului a fost atacata in instanta de catre cei care se opun.
loading...

0 comentarii: