miercuri, 1 martie 2017

ULTIMA ORA! ANAF a facut ANUNTUL! E OFICIAL


Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a elaborat proiectul de ordin privind implementarea Strategiei Nationale Anticoruptie 2016 - 2020, care contine, printre altele, indicatorii de performanta, riscurile asociate obiectivelor si masurilor din strategie, precum si sursele de verificare.

"Prin Hotararea Guvernului nr. 583/2016 a fost aprobata Strategia Nationala Anticoruptie 2016 — 2020, impreuna cu seturile de indicatori de performanta, riscurile asociate obiectivelor si masurilor din strategie si sursele de verificare, inventarul masurilor de transparenta institutionala si de prevenire a coruptiei, a indicatorilor de evaluare, precum si standardele de publicare a informatiilor de interes public. (...) Avand in vederea atributiile Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, pentru transpunerea prevederilor Strategiei Nationale Anticoruptie a fost elaborat proiectul de ordin privind aprobarea implementarii acesteia", se arata intr-un comunicat al ANAF transmis, miercuri, AGERPRES.

Potrivit documentului, prin intermediul Strategiei Nationale Anticoruptie se promoveaza integritatea, printr-o riguroasa punere in practica a cadrului normativ, in vederea prevenirii faptelor de coruptie.

Astfel, proiectul mentionat contine seturile de indicatori de performanta, riscurile asociate obiectivelor si masurilor din strategie si sursele de verificare, denumite in continuare Plan de integritate, inventarul masurilor de transparenta institutionala si de prevenire a coruptiei, precum si indicatorii de evaluare la nivelul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, dar si standardul general de publicare a informatiilor de interes public.

"Prin planul de integritate se doreste detalierea masurilor din strategie, aplicabile Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in functie de riscurile, vulnerabilitatile si nevoile de interventie specifice care au fost identificate", se subliniaza in comunicatul citat.
loading...

0 comentarii: