duminică, 12 martie 2017

ULTIMA ORA! Ion Cristoiu face dezvaluiri BOMBA! ASA CEVA e INCREDIBIL


Jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca in timp ce toata lumea cerea demisia Laurei Codruta Kovesi, dupa decizia CCR pe OUG 13, unitatile Diviziei de presa a SRI s-au grabit sa o ridice in slavi pe Livia Stanciu, pentru curajul de a fi facut opinie separata. Cristoiu considera ca Livia Stanciu este un pion la dispozitia sistemului si va vota de fiecare data asa cum i se cere, in sedintele Curtii Constitutionale.

"Toate unitatile Diviziei au scris nu despre Codruta Kovesi, ci despre Livia Stanciu.

Din cite se stie, omul Binomului din cadrul CCR, indatorata pe veci lui Klaus Iohannis, care i-a dat un post si un salariu de lux, Livia Stanciu, e in stare sa voteze pe placul Sistemului oricind si oricum.

Nimic surprinzator ca ea a facut opinie separata in cazul Motivarii CCR.

Pentru aceasta Livia Stanciu a fost rasplatita de Divizia Presa cu un buchet de laude unse cu miere.

Cea careia i se spune Coloneleasa, pentru lipsa de masura in indeplinirea ordinelor pe Unitate, i-a ars un smiorcait de telenovela scriind despre Singuratatea Liviei Stanciu in CCR.

Singuratatea Liviei Stanciu!

Persoana care va ramine in Istoria justitiei noastre nu prin pedepsirea celei care i-a luat barbatul folosind Statul roman pe post de poseta, nu prin implicarea in Diversiunea asa-ziselor prezidentiale, care l-au adus la Cotroceni pe vizitiul Angelei Merkel, ci prin declaratia potrivit careia ICCJ, intruchiparea Puterii judecatoresti, e partenera DNA.

Judecatorul se deosebeste in manuale de Procuror si prin faptul ca sta la masa, in sala de judecata, in timp ce Procurorul sta in banca, linga avocatul Apararii, egal cu acesta, inegal cu judecatorul.

Livia Stanciu, rasplatita de Klaus Iohannis cu un loc la CCR, cind locul ei era in celula, a rasturnat aceasta ierarhie de secole.

Dupa ea, judecatorul sta in banca, iar Procurorul DNA, la masa.

De ce s-a referit Punctajul pe Unitate la Livia Stanciu si nu la Codruta Kovesi?

Pentru ca principala preocupare a Binomului SRI-DNA o reprezinta aducerea CCR la conditia anterioara:

Cea de cizma in care sergentii majori mesianici isi baga piciorul.

Pentru aceasta e nevoie sa se sublinieze la nesfirsit ca sint si la CCR judecatori corecti, care, spre deosebire de ceilalti – pe cale de a fi arestati – sint parteneri ai DNA”, scrie Ion Cristoiu.

loading...

0 comentarii: