luni, 8 mai 2017

Declaratie ȘOC de ULTIMA ORA facuta de SEVIL SHHAIDEH


Vicepremierul Sevil Shhaideh a raspuns acuzatiilor lui Klaus Iohannis care recent a criticat Programul National de Dezvoltare Locala. Presedintele Romaniei a acuzat ca banii sunt dati catre primarii in mod preferential.

„Klaus Iohannis si alti oameni politici traiesc din amintiri, din 2007-2010”, a spus vicepremierul Sevil Shhaideh.

„Diversi ministri ai Dezvoltarii mergeau prin tara si faceau promisiuni. Erau alocari de 100-200 de lei. Spunea ministrul sa se dea drumul la lucrari ca vor veni si banii. Iohannis nu e suficient informat de catre consilieri”, a adaugat Sevil Shhaideh, duminica, la Antena 3.

Klaus Iohannis a criticat transparenta alocarii banilor catre primarii.

„In ultimii ani, multe dintre aceste obiective s-au realizat printr-un instrument binecunoscut, asa-numitul PNDL, Programul National de Dezvoltare Locala.

Si in ciuda beneficiilor certe, Programul a avut aproape intotdeauna o mare problema de transparenta, a impartit tara in doua categorii: primari fericiti si primari nefericiti, beneficiari ai Programului sau eliminati de pe lista Programului, de multe ori din criterii politice.

Cei din sala, dupa cum am fost informat, sunteti reprezentanti ai partidelor care au fost si la putere, si in opozitie, si astfel banuiesc ca ati fost ba printre cei fericiti, ba printre cei mai putin fericiti”, a spus presedintele Klaus Iohannis.
loading...

0 comentarii: