miercuri, 14 iunie 2017

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al premierului Grindeanu. DECIZIA luată cu câteva ore înaintea şedinţei decisive a CEx al PSD


Premierul Sorin a anulat participarea la reuniunea Consiliului Naţional pentru pregătirea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE, care are loc miercuri, eveniment trecut în programul oficial din această săptămână, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale. După ce nu a fost văzut în public în ultimele zile, premierul şi-a făcut apariţia în curtea Palatului Victoria unde a stat de vorbă cu jurnaliştii.

Potrivit programului oficial, Sorin Grindeanu urma să participe miercuri, începând cu ora 12.15, la reuniunea Consiliului Naţional pentru pregătirea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE, eveniment care va avea loc la Palatul Victoria.

 După ce nu a fost văzut în public în ultimele zile, premierul şi-a făcut apariţia în curtea Palatului Victoria unde a stat de vorbă cu jurnaliştii.

Premierul va participa, miercuri, doar la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, la Palatul Parlamentului, în timpul căreia preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ia în calcul, potrivit unor surse politice, schimbarea întregului Cabinet Grindeanu, prin retragerea sprijinului politic.

Sorin Grindeanu şi-a anulat participarea la un eveniment şi marţi, când ar fi trebuit să fie prezent la Conferinţa “Jump to Smart 1.0”, eveniment ce s-a desfăşurat la Teatrul Naţional Bucureşti.

În schimb, angajamentele externe ale premierului figurează în continuare în programul său oficial , respectiv întrevedere cu preşedintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Büchele şi întrevedere cu prim-ministrul Luxemburgului, Xavier Bettel.

sursa: gandul.info
loading...

0 comentarii: