miercuri, 14 iunie 2017

Breaking News! ANUNȚUL BOMBĂ al SERII: Sorin Grindeanu A FĂCUT ANUNȚUL referitor la DEMISIE! Nimeni nu se astepta


Sorin Grindeanu a anunţat că va face declaraţii la Guvern după ce liderii PSD vor anunţa ce decizie au luat în legătură cu susţinerea Executivului.

Potrivit unor surse politice, înainte de a părăsi şedinţa CExN al PSD, Sorin Grindeanu ar fi avut o scurtă discuţie cu Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu- şeful deputaţilor PSD şi secretarul general al partidului; Marian Neacşu.

Cei trei ar fi încercat să îl convingă pe Sorin Grindeanu să renunţe la fucţia de premier, au declarat sursele politice.

Sorin Grindeanu a anunțat că nu își dă demisia din funcția de premier. El a spus că o va face când Klaus Iohannis va numi un premier de la PSD.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seara, că nu îşi dă demisia şi că i s-a propus şefia mai multor instituţii ale statului, doar ca să îşi dea demisia. Grindeanu a transmis multora din colegii CEx că îi pare rău că au trecut prin această experienţă neplăcută, cerându-şi scuze. El a început prin a le mulţumi românilor pentru sprijin şi primarilor şi membrilor de partid care i-au transmis mesaje de susţinere.
loading...

0 comentarii: