miercuri, 14 iunie 2017

BREAKING NEWS! Ar putea fi scandalul anului în România: "A păcălit 250 de oameni să voteze cum vrea el! Să apelăm la Kovesi, că nu avem la cine!" Acuzaţii FĂRĂ PRECEDENT


Gigi Becali a avut o reacţie extrem de dură la adresa selecţionerului Christoph Daum după rezultatele înregistrate în această campanie de calificare. Nici măcar succesul din meciul amical cu Chile nu l-a determinat pe finanţatorul FCSB să-şi schimbe discursul.

"Nu m-am uitat la meciul cu Chile. Ce să văd eu? Pentru mine nu mai există echipa naţională. Sunt amărât. Urlă sufletul în mine de durere! Noi avem jucători buni, dar trebuie puşi în valoare de Daum. Păi, tu, joci cu Stancu mijlocaş dreapta şi cu Chipciu mijlocaş stânga. Ce vrei să faci?! Înseamnă că vrei doar să faci contra.

Daum, dacă are demnitate, trebuie să vină şi să zică «Hai că am plecat. Vă las, dar o să iubesc ţara asta în continuare». Dar tu vii şi cerţi jurnaliştii. Vai de capul tău! Ai găsit la FRF oameni de nimic, care au atitudine de sclavi! Dacă aveai la FRF un Becali, acum erai spulberat. Ţipi tu la mine, «drogangiule?» De ce vine şi se dă mare patriot? Îşi bate joc de noi? Ne minte la televizor. Hagi este cel mai bun selecţioner. A zis că sacrifică tot pentru naţională. Lucescu ar fi bun, la fel ca Olăroiu şi Dan Petrescu. Oameni care fac ceva", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Omul de afaceri susţine că a discutat cu un jucător din lotul naţionalei care i-a dezvăluit că selecţionerul german nu ştie să pregătească meciurile din punct de vedere tactic.

"Eu am vorbit cu un fost jucător al Stelei. Nu contează numele. Mi-a spus că Daum nu ştie nimic tactic şi că nu face nimic. Mi-a spus că habar nu are. Păi dacă nu ştie nimic, de ce iese la conferinţă şi ceartă jurnaliştii?", a precizat Becali.

Patronul FCSB nu l-a scăpat din vedere nici pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu şi cere intervenţia DNA la Federaţie.

"Noi chiar suntem sclavi pe toate palierele? Chiar nu mai sunt oameni care să ia taurul de coarne? Să vină Kovesi şi să îi zică lui Burleanu: «Dacă eşti obraznic şi mizezi pe sclavagism, ia să te pun la punct!». Să apelăm la Kovesi, că nu avem la cine. El a păcălit 250 de oameni să voteze cum vrea el. Băi, sclavilor, fiţi români şi bărbaţi! El îi păcăleşte pe alţii să ridice mâna. Eu, în acest domeniu, nu pot face nimic pentru că are el 200 de oameni care ridică mâna. Face tiranie! Noi, românii, suntem dobitoci, proşti şi handicapaţi mintal. Am pus un antrenor neamţ şi un grec la CCA (n.r. Kyros Vassaras). Îmi vine să mă retrag din toate activităţile când văd atâta lipsă de bărbăţie", a încheiat Becali.
loading...

0 comentarii: