joi, 22 iunie 2017

BREAKING NEWS! Mihai Chirica n-a mai suportat şi A LUAT ATITUDINE: ”Dacă nu merge treaba, mă duc şi bat la uşa lui!” Declaraţii în premieră


Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat că nu îi cunoaşte pe noii colaboratori ai clubului din Copou şi că nu îi poate judeca pe aceştia după spusele altora. Edilul-şef al capitalei Moldovei spune că l-a împuternicit pe Adrian Ambrosie să managerieze activitatea la club, iar dacă va simţi că lucrurile nu vor merge pe făgaşul normal, îi va atrage atenţia.

”Am un preşedinte la club, în persoana domnului Adrian Ambrosie. Clubul nu este al municipalităţii, Adrian Ambrosie este răspunzător pentru ce se întâmplă acolo, dânsul se ocupă de managementul clubului. Dacă ştie să ducă echipa, o duce, dacă nu, nu. Salariile jucătorilor vor fi suportate din drepturile de televiziune. Municipalitatea va susţine cu o parte din bani clubul, prin Fundaţia Sportului Ieşean. Primăria finanţează toate sporturile. Ajutăm şi fotbalul, şi baschetul, şi handbalul, şi rugbyul, dar acestea nu sunt cluburile municipalităţii.

Nu-i cunosc pe oamenii aceştia care au venit alături de club, deci nu pot să-i judec pe auzite. Nu ştiu cine este domnul Moraru. Noi vom monitoriza trimestru cu trimestru activitatea de la club, pentru ca lucrurile să meargă pe drumul cel bun. Echipa a pornit prost în campionatul trecut. Dacă va fi aşa şi cu Adrian Ambrosie, voi bate la uşa lui şi îi spun că are o perioadă de redresare a echipei. Dacă nu va merge, avem un preşedinte care va răspunde de asta. Eu cred că se poate face o echipă bună, de ce să-i rupem o şansă unui om? Ambrosie este cel care este pus acolo să gestioneze situaţia, iar clubul are şi un Comitet Director, care supervizează activitatea. Ambrosie este singurul care îşi poate permite să-şi piardă clubul. I-am spus să ni-l dea nouă, municipalităţii, dacă o să vrea”, a declarat primarul Mihai Chirica. Acesta s-a referit şi la fostul preşedinte Florin Prunea: ”Nu este normal ce a făcut Florin Prunea. Nu e normal să-i facă pe ieşeni beţivi şi violatori, nu pot trece cu vederea faptul că i-a numit huligani. Când nu îşi lua salariul, mă jignea, când îşi lua banii, era prietenul meu. Asta este atitudine de liga a III-a, iar eu vreau să fiu în liga I”.

sursa: prosport.ro
loading...

0 comentarii: