sâmbătă, 24 iunie 2017

Ce se ascunde, de fapt, in spatele lacrimilor varsate de Cornel Gales! Toata lumea credea ca o jeleste pe Ilena Ciuculete: Mi-e si jena


Scandalul pe averea Ilenei Ciuculete pare sa nu se mai termina. In cadrul interviului de la „Acces Direct” in care Cornel Gales a stat de vorba cu baietii regretatei artiste au fost facute noi declaratii. La un moment dat, sotul cantaretei de muzica populara a povestit un incident pe care l-a avut intr-o farmacie si din care toti au inteles de unde vin lacrimile varsate de el.

Provocat de Cristi, fiul cel mic al Ilenei Ciuculete, care a spus ca faptul ca nu plange la TV nu inseamna ca nu sufera, Cornel Gales a spus ca are o problema medicala si ca nu izbucneste in plans la comanda.

„Nu, noi nu suferim, noi nu am iubit-o, nici noi, nici mamaie. Nimeni n-a iubit-o, decat Cornel a iubit-o! Noi nu am iubit-o si n-o iubim. (…). Pai, daca nu plang, durerea mea din suflet nu o stie nimeni, decat eu si Dumnezeu, atat!”, a marturisit Cristi, fiul cel mic al Ilenei Ciuculete.

„Cristi, dar eu nu plang la comanda. Eu am o problema, am fost la medic din cauza tiroidei. Mi-e si jena. Am fost la farmacie si m-a potidit plansul si radea aia de mine. Ce ai domne, esti nebun? Vrei sa spui ca asta e o mandrie pentru mine?”, a declarat Cornel Gales.

Regretata artista de muzica populara Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la scurt timp dupa ce a aflat ca sufera de o boala incurabila. Cantareata s-a nascut pe 20 septembrie 1952.

Ileana Ciuculete a mai fost casatorita o data, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu si Cristi Sfetcu, cu care in trecut, regretata artista de muzica populara s-a razboit.
loading...

0 comentarii: