luni, 26 iunie 2017

Cristian Pomohaci la PUSCARIE! Acuzatii GRAVE


Cazul preotului Cristian Pomohaci ia amploare. Politia a sesizat organele judiciare dupa aparitia fisierului audio in care preotul ar fi incercat racolarea unui minor in scopuri sexuale.

”In cursul zilei de azi, Inspectoratul de Politie Judetean Mures a fost sesizat cu privire la unele fapte pe care un preot le-ar fi savarsit in prezenta sau asupra unui minor, motiv pentru care s-a dispus efectuarea de verificari prin Parchetul de pe langa Judecatoria Tg. Mures sub aspectul savarsirii infractiunii de racolare de minori in scopuri sexuale.”, a Andreea Pop, purtator de cuvant IPJ Mures

Un adevarat tsunami loveste Biserica Ortodoxa, dupa ce au aparut inregistrari audio cu parintele Pomohaci care vrea sa abuzeze sexual de un tanar minor, pe nume Flavius.

Potrivit inregistrarii audio Cristian Pomohaci l-ar instiga pe un tanar ce ii marturiseste ca e minor, sa ii arate organul genital poreclit de preot ”ciocanul”. De asemenea acesta s-ar fi oferit sa ii dea bani tanarului si i-a marturisit cum l-a urmarit in ultimul an. Cristian Pomohaci a mai fost protagonistul unui scandal de curand - s-a fotografiat langa sicriul Ilenei Ciuculete si a postat online imaginile.
loading...

0 comentarii: