miercuri, 21 iunie 2017

Cristian Tudor Popescu, mesaj ZDROBITOR pentru PSD după moţiune: În ultimul moment s-a dat acest ORDIN


Cristian Tudor Popescu a reacționat violent după căderea Guvernului Grindeanu și a avertizat că trecea moțunii de cenzură poate avea efecte devastatoare asupra României, dar și asupra PSD.

"PSD a pierdut pe toate planurile. Faptul că în ultimul moment s-a dat acest ordin ca votul să fie cu bilele la vedere, faptul că dl Dragnea însuși a rămas în sală ca să arunce un ochi, să știe cei care votează că e acolo arată că acest partid e condus prin frică. I se poate spune acestei moțiuni moțiunea fricii. Faptul că ea a trecut nu face decât să creeze PSD-ului și alte probleme.

Au fost declarații memorabile ale ambilor vorbitori. Dl Dragnea, de pildă – extraordinar! - spune că nu ar fi câștigat cu 48,5% alegerile dacă ar fi promis alegătorilor „binișorul”. Într-adevăr, au făcut 48,5% cu miraculosul, cu fantasmagoricul. Nu au niciun motiv de fericire pentru că l-au dat jos pe Grindeanu. Acum vor avea mari probleme cu dl Iohannis, având în vedere prestația în raport cu România și cu interesul național din ultimele zile.
loading...

0 comentarii: