miercuri, 14 iunie 2017

Este BOMBA POLITICĂ a anului. Victor Ponta nu se aştepta să primească vestea în această dimineaţă. A fost pur şi simplu SPULBERAT!


Fieful lui Victor Ponta a fost adjudecat la alegerile locale parţiale de un liberal. Candidatul PNL Gorj la Primăria municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a câştigat Primăria Târgu-Jiu, conform numărătorii paralele făcute de liberal.

Potrivit numărătorii paralele făcute de liberali, PNL a câştigat categoric alegerile parţiale în municipiul Târgu-Jiu.

“Diferenţa este covârşitoare, de minim 20 de procente faţă de PSD”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, Denişa Şuţă.

Candidatul PNL Gorj la Primăria municipiului Târgu-Jiu a fost Marcel Romanescu, profesor universitar şi fost deputat în perioada 2004-2008.

Prezenţa la urne, în municipiul Târgu-Jiu, a fost 29,92 la sută.

Pentru Primăria municipiului Târgu-Jiu au candidat Aurel Popescu -PSD, Marcel Romanescu - PNL, Radu Miruţă - USR, Ion-Eduard Lădaru - ALDE, Daniela Grădinaru - PMP, precum şi candidaţii independenţi Viorel Salvador Caragea şi Gheorghe Caralicea.

Primăria Târgu-Jiu a fost condusă interimar de fostul viceprimar al instituţiei, Aurel Popescu, care a candidat duminică din partea PSD, după ce Florin Cârciumaru, fostul edil, aflat la al cincilea mandat de primar, a obţinut, în decembrie 2016, un mandat de senator.
loading...

0 comentarii: