miercuri, 28 iunie 2017

Este știrea momentului. Anunțul bombă a venit acum câteva minute


ANM a emis sstimări meteorologice privind cel mai probabil scenariu de evoluție a norului de fum din zona Balotești, județul Ilfov.

"Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie privind evoluția norului de fum din zona Balotești, județul Ilfov, se apreciază că în cursul nopții de marți spre miercuri (27/28 iunie), dată fiind circulația aerului, norul va avea o tendință de dispersie deasupra zonei de focar și de ușoară deplasare către vest – sud-vest.

Începând de miercuri dimineață (28 iunie), circulația aerului, mai ales în straturile superioare ale atmosferei, se va intensifica din sector sudic, astfel că tendința de deplasare a norului de fum va fi către nord, odată cu dispersia acestuia.

În prima parte a nopții de marți spre miercuri (27/28 iunie), în zona Balotești vor fi nori de natura convectivă ce pot determina modificări de scurtă durată în direcția și intensitatea vântului, dar și ploi cu caracter de aversă.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj", arată ANM într-un comunicat.

sursa: realitatea.net
loading...

0 comentarii: