marți, 27 iunie 2017

Fiul lui Cristian Pomohaci rupe tacerea! Ce a spus despre tatal lui? "Chiar si mie imi zice ca..."


Marius Pomohaci, fiul adoptativ al lui Cristian Pomohaci, a vorbit pentru prima oara la un post de televiziune despre scandalul in care ajuns sa fie implicat tatal lui.

Baiatul a ridicat semne de intrebare cu privire la autenticitatea inregistrarii in care parintele ar fi facut mai multe observatii indecente unui minor de 17 ani.

„Multumesc pentru cuvintele de bine care s-au spus. (…) De autentica nu stie nimeni, de reala, nici asa. Nu e nimic concret. Nu stie nimeni de unde a aparut. Nu stie nimeni cat de adevarata e inregistrarea si totul a fost o inscenare din partea cuiva impotriva parintelui. (…) Este un exemplu foarte bun. Un tata bun, aspru in sensul bun al cuvantului pentru noi si pentru mine. Este iubitor. Chiar si mie prin telefon imi zice te iubesc, ca ii e dor de mine. De acolo, din inregistrari, asta reiese. Oricarui om ii spune ca il iubeste. Si sotiei mele si copiiilor mei. (…) Din pacate, nu numai pe parintele, ci si biserica au implicat-o!” a spus Marius Pomohaci, scrie wowbiz.ro.
loading...

0 comentarii: