luni, 26 iunie 2017

Incredibil! Dupa ani, povestea continua!! Minciuna fara precedent in cazul mortii Madalinei Manole! Raspuns incredibil al Procurorului General


Un fost profiler FBI a anuntat recent cu surle si trambite ca are toate dovezile ca regretata artista ar fi fost ucisa, invocand ca a stabilit inclusiv o intalnire cu procurorul general al Romaniei pentru a discuta redeschiderea cazului. Realitatea este insa alta.

In 2010, Madalina Manole a fost gasita fara suflare in casa sa din Otopeni, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani.  Dosarul a fost inchis, anchetatorii ajungand la concluzia ca s-a sinucis cu Furdan, un pesticid extrem de puternic. Un fost profiler FBI, Pete Klismet, a aparut recent cu teoria ca toate dovezile pe care le-a adunat in acest caz reflecta ca la mijloc ar fi vorba despre o crima. Mai mult, acesta a spus ca impruna cu procurorul general al Romaniei vor discuta posibilitatea redeschiderii acestui caz.

“Consider ca in acest caz nu este vorba de sinucidere, ci despre crima. Voi merge in Romania peste cateva saptamani pentru a discuta cu Procurorul General al Romaniei. Acest caz este unul atat de evident”, a declarat Pete Klismet unei jurnaliste din Statele Unite dupa ce a fost contactat de o romanca.

Madalina Manole s-a sinucis in locuinta sa din Otopeni

Evident ca la scurt timp dupa aceste declaratii, parintilor regretatei artiste le-au revenit indoielile cu privire la conditiile in care a murit fiica lor. Toate aceste declaratii nu au facut altceva decat sa agite spiritele, pentru ca in realitate nu s-a intamplat nimic. Intr-o solicitare adresata de catre ziarul Libertatea, Parchetul General al Romaniei a admis ca nu exista nicio solicitare din partea lui Pete Klismet: ”… pana in prezent nu a fost adresata o invitatie sau o cerere”, a transmis institutia.
loading...

0 comentarii: