marți, 20 iunie 2017

Poveste tragică! A murit la câteva zile după balul bobocilor, iar acum toate fetele vor să îi poarte rochia albastră. Motivul este unul emoţionant


Noaptea balului a fost o noapte magica pentru Catherine Malatesta. A imbracat o rochie superba si a pasit la brat cu partenerul visurilor sale.

Desi pentru majoritatea fetelor de 16 ani, este un lucru absolut normal sa mearga la bal, pentru Catherine, care avea cancer in stadiul 4 si fusese externata doar cu o zi inainte din spital, acest fapt a fost un vis devenit realitate, scrie stirilekanald.ro.

"Mi-a spus: mama, pentru prima data in viata mea, chiar ma simt frumoasa. A fost un moment atat de frumos si am fost atat de fericita ca ea se simtea asa macar pentru o zi. A fost o noapte foarte speciala pentru toti", si-a amintit mama Catherinei.

Balul de absolvire a avut loc pe 29 mai 2015, iar tanara a pierdut lupta cu viata pe 2 august, la un an dupa ce a fost diagnosticata cu cancer.

Cea mai mare dorinta a ei a fost sa mearga la bal si sa poarte o rochie frumoasa, sa se simta o printesa. Si visul ei s-a indeplinit.

Catherine a purtat o rochie superba, albastra, si s-a distrat alaturi de prietenii ei. La cateva zile dupa petrecere, a fost internata la Spitalul de Copii din Boston, unde a si murit pe 2 august.

Acum, in onoarea memoriei sale, prietenele ii poarta rand pe rand rochia de bal.

"Ma face foarte fericita ca fetele o onoreaza intr-un mod atat de simplu, dar incredibil de emotionant. Poarta spiritul fiicei mele cu ele", a declarat mama tinerei.
loading...

0 comentarii: