miercuri, 28 iunie 2017

PROFESOARA din Botoşani care A ÎNGROZIT ROMÂNIA cu mesajul după moartea COLEGEI sale


Reacţia unei profesoare, după decesul unui cadru didactic din Botoşani, din cauza unei boli crunte, capătă conotaţii halucinante.

Femeia a publicat pe Facebook mai multe mesaje, în care scrie că o colegă a sa, tot profesoară, a murit din cauză că ar fi bârfit-o, iar Dumnezeu ar fi pedepsit-o. De asemenea, femeia precizează că ar urma şi "alţii".


Folosind un limbaj despre care cu greu s-ar putea spune că aparţine unui cadru didactic responsabil cu educaţia elevilor, femeia scrie că "Ieri au fost numai evenimente. Prima (?) afişarea rezultatelor la concursul de obţinere a gradaţiilor de merit. Doi, a decedat o javră care m-a bârfit. Dumnezeu i-a umplut gura cu pământ. Aveţi grijă ce-aţi comentat, scursurilor şi linsorilor, e posibil să vă dau în judecată. Totul este controlat şi se înregistrează. Voi cere relaţii, iar nu strică ca (?) cineva să se ocupe şi de voi".

Reacţia profesoarei a fost îndelung distribuită şi condamnată în mediul online, majoritatea celor care au comentat declarându-se şocaţi de comportamentul cadrului didactic şi bucuria femeii după moartea unei colege.

Iulia Hliboceanu a fost profesor la Liceul cu Program Sportiv Botoșani.

"Regrete, lacrimi și colegi care nu vor să creadă că cea care până de curând a zâmbit atât de mult astăzi nu mai este. Profesor iubit, respectat, un om plin de viață, dar care a dus până în ultima clipă suferința unei boli cumplite" a fost mesajul de condoleanţe transmis familiei de către colegii profesoarei.
loading...

0 comentarii: