vineri, 23 iunie 2017

Raluca Turcan, ATAC DUR la Sevil Shhaideh: Nu este un program pentru dezvoltare, ci unul pentru sifonare de bani publici


Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a solicitat joi Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor ca ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, să fie chemată în Parlament, la Ora Guvernului, pentru a da explicaţii despre modul în care au fost "tranzacţionaţi politic" banii din PNDL.

„De aproape şase luni, solicităm în continuu transparentizarea criteriilor de selecţie a proiectelor, modul în care acestea sunt finanţate şi detalii despre beneficiari şi firmele care câştigă contractele. A văzut cineva vreun detaliu despre aceste proiecte?

Acum, după ce Grindeanu a recunoscut incompetenţa flagrantă a PSD şi faptul că proiectele din PNDL sunt tranzacţionate politic, ca la piaţă, am decis să o invităm pe doamna ministru Shhaideh în Parlament, luni, în cadrul şedinţei dedicate orei guvernului, să ne răspundă la întrebări", a declarat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan.

Raluca Turcan a afirmat că "reglarea de conturi dintre cele două tabele din PSD" a arătat că PNDL "nu este un program pentru dezvoltare, ci unul pentru sifonare de bani publici".

Turcan a afirmat că speră că PSD nu va respinge solicitarea liberalilor în Biroul Permanent, aşa cum a făcut cu ultimele două solicitări ale PNL, "când l-au sechestrat pe ministrul finanţelor, numai ca să nu dea explicaţii asupra legii salarizării unitare".

Sursă: Antena3.ro
loading...

0 comentarii: