vineri, 23 iunie 2017

România a fost AVERTIZATĂ! ISIS ne-a luat în VIZOR!


Jihadistul Umar Al-Amen a luat legătura cu Christian Sabbagh pentru a îi spune câteva din secretele pe care ISIS le-a păstrat foar bine ascunse.

În urmă cu doi ani, Christian Sabbagh a fost abordat de jihadistul craiovean Luigi Boicea prin intermediul unei reţele de socializare, sub pseudonimul Umar Al-Amen Ibn Marwaan.

În timpul conversaţiei, jihadistul i-a spus jurnalistului mai multe lucruri care l-au făcut să creadă ca ceea ce spune este adevărat şi că nu este doar o glumă proastă.

În urmă cu câteva zile, Luigi Boicea a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare, cu executare, după ce s-a demonstrat că luase legătura cu Statul Islamic şi fusese instruit despre cum să comită acte de terorism.

După ce a purtat o discuţie cu tânărul din Craiova, Christian Sabbagh a depus plângere la DIICTOR şi SRI.

Fragment din conversaţia celor doi:

C. Sabbagh: Sunt un om corect şi nu încerc să iau apărarea nimănui, însă e posibil ca cine a făcut traducerea pentru tine să nu fi înţeles bine.

L. Boicea: Am înţeles că lucrurile pe care omul tău le-a spus făceau referire la noi.

C. Sabbagh: Cine e Lemme? Îl tot aduci în discuţie?

L. Boicea: Îţi dezvălui ceva ”secret”. Avem arme de distrugere în masă, iar cele mai multe dintre ele vizează Iranul. Avem chiar şi avioane pe care le păstrăm pentru Europa.

C. Sabbagh: În orice caz, România se află în afara acestui război. Noi ducem o politică pacifistă.

L. Boicea: Referitor la încredere. Înainte de a adera la ISIS, ei deja ştiu totul despre tine. Este suficient să le spui numele tău o singură dată.

C. Sabbagh: Să înţeleg că ei mă ştiu şi pe mine.

L. Boicea: Nu vreau să spun nimic care te-ar putea supăra, dar România nu e chiar inocentă.

C. Sabbagh: Sper că nu te-am supărat prea tare, încât fraţii tăi să mă pună pe lista neagră.

L. Boicea: România este implicată în coaliţie. Lună de lună, statul tău dă bani coaliţiei. Chiar mai mult decât atât, în România s-a spus oamenilor că noi atacăm Islamul şi pe Profet. Doi jurnalişti au făcut asta.

C. Sabbagh: Nu e adevărat.

L. Boicea: Unul e slab şi celălalt gras. O să-mi întreb prietenii şi o să-ţi spun numele celor doi jurnalişti.

În atenţia domnului procuror şef

În datele de 6, 7 şi 13 iulie, am prezentat pe postul Kanal D trei reportaje filmate în timpul unei operaţiuni de evacuare întreprinse în Liban şi Siria. Curajoasa acţiune făcută de Ministerul de Externe al României şi OIM a vizat repatrierea unei familii mixte, româno-siriene.

La scurtă vreme după apariţia primului reportaj, am fost contactat pe pagina oficială de un anume Umar Al-Amen Ibn Marwaan, care mi-a spus că este un lider al mişcării teroriste ISIS şi că a fost autorizat de superiorii săi  să poarte o discuţie cu mine. Mi-a dat de înţeles că materialele i-au fost traduse de «fraţii lui români», şi, de asemenea,  că ştie despre activitatea mea foarte multe, întrucât aici în România are «foarte mulţi fraţi».

Într-una dintre discuţii, m-a felicitat că am o fetiţă foarte frumoasă şi că speră ca Dumnezeu să aibă grijă de ea, mesaj pe care eu l-am perceput drept o ameninţare. În plus, mi-a spus că va veni şi ziua în care România va fi atacată, întrucât face parte din NATO.  I-am cerut să-mi confirme dacă sunt pe lista neagră a celor din ISIS, dar nu mi-a dat niciun răspuns concret.

Având în vedere că ameninţările sunt venite din partea celei mai sângeroase organizaţii teroriste din lume, vă solicit, domnule procuror şef, să luaţi măsurile legale care se impun. Nu mă tem pentru viaţa mea, ci pentru siguranţa copiilor mei şi a colegilor de la postul de televiziune Kanal D!

La îndrumarea ofiţerilor din cadrul  Direcţiei de Prevenire şi Combatere a Terorismumului din cadrul SRI, vă trimit ataşat, câteva dintre mesajele primite”, a scris jurnalistul în sesizarea către autorităţi, confrom cancan.ro.
loading...

0 comentarii: