joi, 22 iunie 2017

S-a aflat în această dimineaţă. Un actor cunoscut s-a sinucis la 29 DE ANI L-au găsit mort în casă


Henry "Hank" Deutschendorf,unul dintre gemenii care au jucat în Ghostbusters II, s-a sinucis. Actorul avea 29 de ani şi suferea de probleme mintale.

Potrivit unui comunicat de presă al unui spital din San Diego, Henry "Hank" Deutschendorf a fost găsit spânzurat într-un dulap din apartamentul său din Escondido, California. Fratele său a fost cel care l-a descoprit şi a sunat la 911. Primele indicii arată că Deutschendorf a murit înainte de ajungerea medicilor.

William Deutschendorf, fratele geamăn al lui Henry "Hank" Deutschendorf, a confirmat că acesta din urmă suferea de o tulburare schizoafectivă.

"Mulți oameni nu știu prea multe despre Hank, unii îl cunoșteau ca pe Baby Oscar din Ghostbusters II, alții l-au cunoscut ca pe un frate, fiu, artist, profesor, unchi sau prieten", a spus William Deutschendorf.

Tulburarea schizoafectiva este o afectiune cronică de sanatate mintală care este o combinaţie de tulburare bipolara şi schizofrenie, cu halucinaţii, iluzii, depresie şi mânie. Boala necesita de obicei tratament pe viaţă.
loading...

0 comentarii: