luni, 26 iunie 2017

Scena politică SE CUTREMURĂ din NOU! Unul dintre PARLAMENTARII PSD dă SEMNALUL: NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose în frunte!


Liderii PSD au decis în ședința Comitetului Executiv al partidului ca Mihai Tudose să fie numele pe care îl vor propune președintelui Klaus Iohannis la consultările de la Cotroceni. Ministru demisionar al Economiei, Mihai Tudose, este unul dintre cei mai vechi membri al PSD și de-a lungul timpului a fost implicat în mai multe scandaluri, majoritatea aruncând suspiciuni asupra sa de legături foarte strânse cu SRI.

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu consideră că că actuala conducere a PSD nu a făcut o alegere bună de prim-ministru și a anunțat că nu va vota noul Guvern.

„Am spus că, după moțiune, conducerea PSD va avea zile grele cu mine. ...Le recomand să le scurteze. Pentru că azi e prima: NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose în frunte! Ar fi ÎMPOTRIVA tuturor lucrurilor în care cred. Nici eu, nici cei care ne-au votat NU suntem bătaia de joc a NIMĂNUI! Este LAMENTABIL ce s-a întâmplat azi...

P.S. Voi reveni cu un comentariu pe larg. Între timp, #INSIST ca nimeni din partid să nu încerce să mă convingă, pe NICIO cale. NU voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier. Punct”, a scris Plesoianu pe Facebook.
loading...

0 comentarii: