luni, 26 iunie 2017

SOC PE SCENA POLITICA! NU SE ASTEPTAU. Nu va mai face parte din MINISTER


Intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru Arges-stiri, ministrul Serban Valeca a anuntat ca nu va reveni asupra demisiei pe care si-a inaintat-o, motivand ca „perioada mea ca ministru al Cercetarii si Inovarii s-a incheiat”.

„Eu, prin prisma domeniului in care am lucrat – ma refer la domeniu nuclear – nu sunt obisnuit sa revin asupra deciziilor pe care le iau. Atunci cand iau o decizie, mi-o asum si merg mai departe.”, a declarat Serban Valeca.

Chestionat daca va reveni pe functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, Serban Valeca a declarat:  „Categoric nu. Eu sunt obisnuit sa urmez si sa respect niste proceduri. La fel ca la instalare cand am avut avizul CEX Central si acum aceste proceduri au fost indeplinite: in urma discutiilor din CEX am demisionat dupa care am semnat si am votat motiunea de cenzura. De aceea, pentru mine lucrurile sunt clare – perioada mea ca ministru al Cercetarii si Inovarii s-a incheiat.”.

Intrebat daca va refuza o posibila propunere din partea lui Liviu Dragnea de a face parte din viitorul Guvern, Serban Valeca a afirmat: „Aici nu este vorba de un refuz. Pentru mine a fost o onoare sa fiu desemnat in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii si pentru acest lucru le multumesc atat presedintelui Liviu Dragnea cat si colegilor mei din conducerea PSD si din Arges. Insa, asa cum va spuneam, eu consider ca perioada mea ca ministru al Cercetarii si Inovarii s-a incheiat. De altfel, am si avut o discutie cu domnul presedinte Liviu Dragnea pe aceasta tema si domnia sa a inteles pozitia mea. Eu raman in continuare acelasi om de echipa pe care PSD se poate baza si voi sprijini cu toata puterea si priceperea mea viitorul Guvern pentru a reusi sa puna in operare programul de guvernare, program cu care am castigat alegerile si pe care avem datoria sa il implementam.

Pentru oamenii din aceasta tara este mai putin important cine este ministru intr-un minister sau altul. Pentru ei si de fapt pentru noi toti este foarte important ca acest program de guvernare sa fie realizat in totalitate astfel incat sa aduca bunastare si liniste romanilor.”.
loading...

0 comentarii: