miercuri, 28 iunie 2017

Stirea momentului! Lovitura CRUNTA pentru manelisti! A MURIT! Vestea a picat ca un trasnet


O noua veste tragica pentru artistii de muzica de petrecere. Unul din cele mai importante nume din industrie, cel care s-a ocupat din umbra de cariera lui Nicolae Guta, Florin Salam, Costel Ciofu sau Romeo Fantastik, a murit. Nicu de la Plenita, producatorul celor mai cunoscuti manelisti, a murit la varsta de 56 de ani, dupa ce a suferit o comotie cerebrala. Despre Nicu de la Plenita se stie ca a fost cel care a pus bazele carierei muzicale ale lui Nicolae Guta, dar si cel care l-a creat pe Romeo Fantastik.

De altfel, cel mai bine cotat manelist al momentului, Florin Salam, i-a purtat in permanenta un deosebit respect lui Nicu de la Plenita, pe care il considera «producatorul tuturor lautarilor din Romania», fiind de parere ca orice manelist trebuie sa treaca prin mana lui Nicu. Potrivit unor surse din apropierea lui Nicu de la Plenita, familia se pregateste de inmormantare saptamana aceasta,iar cea de-a doua lui sotie se afla in permenta la capataiul lui.

Prietenii, dar si cei mai cunoscuti manelisti ai momentului ar fi aflat deja de cumplita pierdere.

«Cu mare tristete in suflet spun ... ca bunul meu prieten si frate Nicu de la Plenita cel care a fost rampa de lansare pt majoritatea solistilor consacrati din Romania a plecat dintre noi! D-zeu sa-l odihneasca in pace! Nu te voi uita niciodata fratele meu!!!», au transmis apropiatii pe retelele de socializare.


loading...

0 comentarii: