vineri, 23 iunie 2017

Tragedie! Luis Lazarus este distrus şi îşi strigă disperarea! Avea doar 15 anişori şi îşi luase examenul de capacitate


Luis Lazarius este devastat de durere. Omul de televiziune se află în doliu după ce nepotul lui de doar 15 ani a murit înecat. Adolescentul abia ieşise de la examenul de capacitate şi a vrut să să recorească în râul Topolniţa. Băiatul a ajuns acasă, le-a spus părinților că merge la o înghețată și apoi a plecat cu doi prieteni la scăldat. Deși nu știa să înoate, a intrat în apă într-o zonă adâncă și nu a mai putut să iasă.

Nepotul omului de televiziune îşi propusese să înveţe să înoate, dar a intrat într-o groapă şi nu a mai putut fi scos. Prietenii au povestit că s-au zbătut să-l ridice, dar a fost în zadar. Când au văzut nenorocirea, au chemat pompierii şi ambulanţa. În scurt timp au început căutările şi după aproximativ 20 de minute, pompierii au reușit să găsească trupul. Echipajul de pe ambulanță a început o luptă contra-cronometru pentru salvarea vieții victimei, dar manevrele de resuscitare au eşuat. Adolescentul nu a mai putut fi salvat, deoarece avea plămânii plini de apă şi mâl. Când și-a dat seama că fiul ei nu mai poate fi salvat, mama acestuia a căzut din picioare și a fost prealută de ambulanță și transportată la Spitalul Județean din Drobeta-Turnu-Severin, pentru îngrijiri medicale. Luis Lazarus a primit vestea cu groază şi i-a transmis condoleanţe verişoarei sale.

"Dragi prieteni, uneori nu ne explicăm de ce se întâmplă lucruri îngrozitoare! A murit băiatul verişoarei mele primare, Adelina, de la Severin, nepoţelul meu! Avea 15 ani şi doar ce luase examenul de capacitate! Nu a făcut rău nimănui, era doar un puşti, care caută să îşi facă un rost în viaţă. Nu cred că pot înţelege logica acestei întâmplări nenorocite! Adelina, fii tare!", a notat Luis Lazarus pe contul de socializare.

sursa: click.ro
loading...

0 comentarii: