marți, 25 iulie 2017

Cum iti pastrezi locuinta impecabila, scapand de meseriasii neseriosi


In cele mai multe tari europene din vest a aparut de ceva timp o afacere noua. Este vorba despre firme care iti asigura pe baza unui abonament pe mai multe luni sau ani, mentenanta si intretinere cladiri, adica au grija de locuinta sau firma ta.

Altfel spus, o echipa de „mesteri” profesionisti, incepand de la constructori, electricieni, instalatori, designeri, experti in gradinarit etc. se vor afla permanent la dispozitia ta atunci cand ai nevoie de orice reparatie sau modernizare a locuintei sau a firmei tale.

Oricat ar parea de futurist un astfel de bussines intr-o tara precum Romania, in care ne confruntam permanent cu tot felul de „dorei” cand avem nevoie sa zugravim sau sa schimbam o chiuveta, au aparut si la noi in tara astfel de firme.

Daca esti genul de persoana care ai permanent nevoie de un „meserias” pe langa casa – sa stranga un robinet care curge, sa iti repare acoperisul, sa iti zugraveasca un perete, sa regleze o usa care s-a lasat – atunci o astfel de afacere este exact ceea ce ai nevoie. Astfel de profesionisti vor fi la dispozitia ta in urma unui simplu telefon, fiind o alternativa viabila daca nu iti permiti o firma mare de constructii si mai ales daca vrei sa tii lucrurile sub control pentru a nu ajunge sa fi obligat sa faci interventii capitale prea des.

Un alt beneficiu pe care vi-l ofera contractarea unor astfel de firme, il constituie forta de munca calificata. Chiar daca dumneavoastra sunteti o persoana priceputa si credeti ca sunteti capabil sa reparati orice in casa sau in propria firma, pentru unele activitati aveti nevoie doar de persoane cu calificare. De exemplu, pentru interventiile asupra instalatiilor electrice aveti nevoie obligatoriu de un electrician autorizat, pentru ca o astfel de munca cere o responsabilitate mare si cere garantii. In caz contrar, ati putea fi direct responsabil, inclusiv din punct de vedere penal, pentru orice accident aparut in urma unei lucrari realizate de un neprofesionist.

Sa nu uitam ca o firma care ofera mentenanta are la dispozitie cele mai performante utilaje si echipamente, ceea ce dumneavoastra nu va puteti permite. Vorbim despre betoniere, echipamente de protectie si cele necesare interventiei asupra instalatiilor electrice, masini profesionale, de dimensiuni considerabile de taiat gresia si faianta, scari etc.Printre beneficii mai amintim: lucrarile se efectueaza cu materiale la pret egal cu costul de achizitie, fara adaos commercial; datorita evaluarilor periodice se reduce riscul aparitiei defectiunilor care pot ingreuna activitatea normala a companiei; cheltuielile de intretinere sunt cu mult mai mici, nefiind necesara angajarea permanenta a unor specialisti etc.
loading...

0 comentarii: