vineri, 28 iulie 2017

Cum să alegi un cadou inedit pentru iubitul tău


Vine ziua iubitului tău și ai nevoie de inspirație, pentru a alege un cadou potrivit? Să fim serioși, de Crăciun, de Paște sau de Ziua Bărbatului adună destule aftershave-uri, cravate și șosete. E timpul să îi faci un cadou mai altfel. Chiar dacă vei investi puțin mai mulți bani, cu siguranță va fi uimit de ideea pe care ai avut-o și se va lăuda cu inventivitatea ta, în fața prietenilor.

Deși poate părea ciudat, cu cât cunoști mai mult o persoană, cu atât poate fi mai greu să alegi un cadou potrivit pentru ea. Desigur, trebuie să ții cont de dorințele lui, în primul rând, sau, dacă nu ți-a spus niciodată că visează la ceva anume, să fii atentă la lucrurile de care ar avea nevoie. Dacă nici atunci nu reușești să „pui degetul pe rană”, poate te ajută ideile de mai jos.

Un suport de vinuri

Fie că îi place să deguste sau nu, un suport pentru vinuri este un cadou elegant, care se integrează de minune într-o bucătărie sau într-un living. Acolo poate să țină sticlele primite cadou de la prieteni sau își poate mări singur colecția. Poți alege unul din metal sau lemn, în funcție de design-ul camerei unde crezi că îl va pune.

O cină romantică

Se spune că nu trebuie să lași niciodată bărbatul să plece de acasă cu stomacul gol. Fie îi pregătești ceva bun de mâncare, fie îl inviți în oraș, ca să scapi de spălatul vaselor după cină. Alege un restaurant unde știi că se servesc felurile lui preferate, nu ale tale, dacă există diferență de gusturi în acest sens. După cină, savurați un pahar de șampanie în cinstea lui și continuați cu o plimbare până acasă. Va fi o seară pe care nu o va uita prea curând.

Un zâmbet nou

Indiferent dacă fumează, bea cafea ori băuturi care pătează sau nu, dinții iubitului tău ar putea primi un răsfăț bine-meritat, cu ajutorul unei albiri. Știm cu toții că indiferent de gradul de seriozitate cu care ne facem igiena orală, albul dinților pălește în timp. Îi poți face cadou o vizită la medicul stomatolog estetician, care se va ocupa să îi deschidă cu cel puțin o nuanță dantura. Iubitul tău nu se va gândi niciodată la un astfel de cadou, care îi va plăcea negreșit.

Accesorii pentru mașină

Prietena cea mai bună a unui bărbat este, se știe, mașina personală. O îngrijește cu migală, îi pune cel mai bun combustibil și o duce săptămânal la „salonul de înfrumusețare”, adică la spălătorie. Își petrece cel puțin două ore pe zi în compania ei și parcă îl doare și pe el, când îi găsește o zgârietură. De ce să nu profiți de aceste detalii și să îi faci cadou orice ține de piese auto, de la cauciucuri noi, până la o husă pentru volan nouă?

Indiferent ce cadou ai alege pentru iubitul tău, nu uita că cel mai prețios dar este iubirea, care e gratuită și i-o poți oferi zilnic, fără să aștepți o ocazie specială!
loading...

0 comentarii: