luni, 3 iulie 2017

Decizie SCANDALOASĂ a PSD. O controversată VEDETĂ TV vine la Guvern, unde se va ocupa de un domeniu CRUCIAL


Realizatorul tv Felix Rache, care are o emisiune-pamflet la postul Antena 3, a fost adus de premierul Mihai Tudose pe un post de consilier de stat la Guvern, urmând să se ocupe de probleme de comunicare, dar şi de Departamentul Centenar.

Felix Rache, realizatorul pastilei Deziluzia optică, de la Antena 3, a fost adus de premierul Mihai Tudose pe un post de consilier de stat la Guvern, conform paginademedia.ro.

Rache ar urma să fie consilier pe probleme de comunicare, dar şi să se ocupe de Departamentul Centenar, care organizează activităţile de la nivelul instituţiilor din subordinea Guvernului, de aniversare a 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

Rache lucrează la postul deţinut de familia Voiculescu din 2013, iar anterior a lucrat la Realitatea Tv, la Academia Caţavencu, la Evenimentul Zilei şi la Jurnalul Naţional.

În cabinetul Grindeanu, de comunicare se ocupa Alina Popa (Petrescu). Ea era purtătorul de cuvânt al Guvernului, fostă jurnalistă Antena 3 timp de 11 ani. A lucrat anterior la TVR. Este măritată cu Cătălin Popa, directorul postului România TV, controlat de Sebastian Ghiţă. Conform declaraţiei de avere, Alina Popa a avut cartea de muncă la o firmă de echipamente industriale specializată în pompe şi robineţi, Sialco Trading, iar drepturile de autor şi le-a încasat de la firma Corola Condesign. Firma se numea înainte Orizontal Media şi este deţinută de soţul ei. Sialco Trading este deţinută de un anume Silviu Florin Gruia.

Departamentul Centenar avea de suferit şi fără Felix Rache. După ce echipa lui Daniel Şandru (profesor de ştiinţe politice şi fost rector al Universităţii Petre Andrei din Iaşi) din Departamentul Centenar a demisionat în bloc în luna februarie, în semn de protest faţă de adoptarea OUG 13, cei care au venit în loc trebuie să se ridice la înălţimea aşteptărilor – organizarea la nivel de stat a activităţilor de aniversare a 100 de ani, în 2018, de la Marea Unire.
loading...

0 comentarii: