luni, 17 iulie 2017

Erotism sau conversatie? Care sunt principalele diferente intre videochatul adult sau non-adult?


Exista numeroase zvonuri despre videochat, zvonuri care l-au plasat in topul celor mai controversate joburi. Modele care il practica nu scapa nici ele de criticile aspre venite din partea societatii, insa sunt oare ele blamate pe buna dreptate? Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare, este utila o diferentiere intre videochatul adult si cel non-adult. 

Videochatul non-adult se bazeaza pe conversatie

Nu toate formele de practicare a videochatului includ nuditate, iar acest lucru este valabil si in cazul videochatului non-adult. El are baza simpla conversatie si singurul element sexy pe care il prespune tine de atitudine. Un model de videochat trebuie sa se comporte senzual, pentru a atrage clientii si in privat. Persuasiunea si abilitatile de comunicare sunt iarasi importante in acest job, la fel ca si mentinerea unui aspect fizic ingrijit. Feminitatea este o caracteristica care, de regula, este innascuta pentru reprezentantele sale si, daca nu este, se poate invata. Pentru asta, majoritatea studiourilor de videochat ofera training gratuit pentru fiecare model, inainte ca acesta sa isi inceapa activitatea. Glamour Studio ofera aceasta facilitate angajatelor, pe langa multe alte avantaje. Skill-urile necesare videochatului se castiga insa si o data cu experienta modelului in acest domeniu.

Un alt aspect important in videochatul non-adult este ca fetele din fata camerelor web trebuie sa stie sa fie niste bune ascultatoare. Clientii acceseaza astfel de site-uri pentru socializare, deci este necesar ca modelele sa para interesate de ceea ce ei au de spus si, la randul lor, sa vorbeasca despre ele.

Videochatul adult - un job de blamat ?

Cu siguranta videochatul adult este potrivit pentru firile mai indraznete. Veniturile castigate din acest tip de videochat sunt mai mari decat cele din videochatul non-adult si cresc o data cu experienta si cu timpul investit in aceasta activitate.

Este adevarat ca in mare parte activitatile specifice acestui job presupun erotism, insa la fel de bine este nevoie si de mentinerea unei bune conversatii cu clientii.

La fel ca si in cazul videochatului non-adult, modelele au parte de un training in cadrul caruia sa invete diferite tehnici de seductie.

Pentru ca de obicei conversatiile cu clientii au loc in limba engleza, fetele care nu o stapanesc au beneficiul de a avea in permanenta traducerea conversatiilor, tocmai in scopul de a comunica mai eficient cu vizitatorii site-urilor.
loading...

0 comentarii: