joi, 6 iulie 2017

Motivul HALUCINANT pentru care CEL MAI CĂUTAT om din România umblă încă liber. Judecătorii au spus STOP: Aşa ceva nu se poate


Magistraţii Tribunalului Prahova nu îl vor putea audia nici joi, prin videoconferinţă, pe Sebastian Ghiţă, în dosarul denumit „Hidro”, din cauza „imposibilităţii comunicate de instanţa din Serbia”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Joi ar fi trebuit să fie organizată videoconferinţa prin care să fie audiat Sebastian Ghiţă, în dosarul în care se judecă cererea de arestare preventivă făcută de procurorii DNA Ploieşti pe numele fostului deputat, acuzat de sprijinirea unui grup infracţional organizat.

Videoconferinţa nu va fi, însă, efectuată, din cauza “imposibilităţii comunicate de instanţa din Serbia”.

„Videoconferinţa programată pentru 6 iulie 2017 (...) privindu-l pe Ghiţă Sebastian Aurelian nu va putea fi efectuată, datorită imposibilităţii comunicate de instanţa din Serbia”, arată Tribunalul Prahova.

La ultimul termen, audierea prin videoconferinţă nu a fost posibilă întrucât conexiunea prin Internet s-a întrerupt, iar interpreta desemnată să asigure traducerile nu s-a prezentat.

Cererea de arestare preventivă a fost făcută în dosarul denumit „Hidro”, în care Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, este cercetat, alături de alţii, pentru că ar fi deturnat banii primiţi pe un contract de extindere a canalizării oraşului Comarnic-Prahova, în valoare de 10 milioane de euro.

Anchetatorii susţin că Sebastian Ghiţă, alături de alţii, a sprijinit grupul infracţional din care făcea parte Iulian Herţanu în accesarea şi primirea fondurilor europene.

Pe numele fostului deputat au fost emise până acum mandate de arestare preventivă în lipsă în trei dosare ale DNA.
loading...

0 comentarii: