luni, 3 iulie 2017

O PREOTEASA il SPULBERA pe ARTISTUL - PREOT! NOI DEZVALUIRI INFIORATOARE DESPRE PREOTUL POMOHACI


Preotul Cristian Pomohaci a castigat un ban bun si in judetul Neamt, unde avea cantari frevcente. Iar daca publicul il adula pe cel care descaleca din masina BN – IISUS (in loc de BN – 11 – SUS), au fost si unii care i-au citit ipocrizia mai ceva decat citea acesta din moliftele Sfantului Vasile cel Mare la deja celebrele sedinte de exorcizari, scrie Vestea.

Iata cateva din aventurile iesite la iveala, desfasurate in Moldova si Ardeal.

Sub anonimat, Vestea relateaza marturia unui cleric din jud. Neamt care l-a invitat la biserica pe Pomohaci aflat in concert la ziua comunei. Artistul a fost asteptat in curtea bisericii de gazda imbracata in reverenda (acea haina neagra, lunga, pe care o poarta preotii) si de preoteasa locului (imbracata intr-o ie traditionala si pantalon negru, cum era costumatia cu care urma sa urce pe scena, impreuna cu un grup de copii, intr-un alt punct din programul de la scena).

Nu mica i-a fost surpriza preotului nemtean care a auzit cum, pe scena, Pomohaci s-a plans spectatorilor ca ar fi fost asteptat de colegul de preotie… fara reverenda. Dincolo de faptul ca gazda nu avea vreo obligatie sa-l primeasca in vreun fel aparte (Pomohaci era prezent in zona ca artist care canta pe bani, nu ca preot), culmea este ca aceasta chiar era imbracata in reverenda respectiva, iar interventia mincinoasa a lui Pomohaci a fost facuta ca sa arate inca o data poporului ce slujitor model al Domnului ar fi el.

Lipsa de cuviinta a artistului nu s-a oprit aici, acesta nesfiindu-se sa o barfeasca si pe preoteasa despre care ar fi afirmat ca „m-a asteptat in blugi”.

Cineva i-a sugerat atunci – sunt si martori – „ar fi bine ca fiecare sa-si vada de viata lui personala” (intepatura care viza faptul ca Pomohaci divortase de curand, fapt care il facea incompatibil cu statutul de preot de parohie).
loading...

0 comentarii: